DE ROTI LOODS ALMERE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Roti Loods Almere. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 21:52 Super lekker! Delivery was the quickest I ever had for a portion of roti and it was so delicious.
14 jul 2024 om 21:01 Verrassend snel, heet en vooral lekker! Voor herhaling vatbaar. Keep it up!
12 jul 2024 om 12:47 Het eten was heerlijk, echt home made suri! Supersnel en heel vriendelijk bezorgd. Alles was goed warm en heel netjes ingepakt. Huishoudfolie om het bakje roti, heel fijn tegen vlekken! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!
9 jul 2024 om 18:22 Snel, compleet en heel goed van smaak. Ruime portie ook.
7 jul 2024 om 21:58 Zij zetten de standaard! Eerdere klant, opnieuw tevreden, woon in de buurt maar binnen 15 na bestellen in ontvangst genomen, alles top temperatuur heet. Goede keuken, beleefd bezorgd 10/10
7 jul 2024 om 21:38 Snelle bezorging, heerlijke saoto!
7 jul 2024 om 18:38 De roti was erg klef. Ik had aloe roti besteld en kreeg daal roti. Dus dat was best vervelend. Het bakje lever/maagjes zat voor de helft gevuld met kousenband. Heel jammer. Weer een andere zoeken.
28 jun 2024 om 5:24 Voor de tweede keer hier besteld. 4 broodjes besteld die gewoon helemaal aangebrand waren (veel ste hard en bruin), zo weggegooid. Jammer
27 jun 2024 om 22:45 Lekker eten, netjes verpakt en snel en warm geleverd ! Lekker Surinaams eten ik ga zeker vaker bestellen !
13 jun 2024 om 22:13 Eindelijk goed surinaams eten kunnen bestellen in Almere! Ga zeker vaker bestellen alles was top
13 jun 2024 om 21:21 Eindelijk heb ik echte roti mix gegeten, dit na al die jaren in Almere, kwaliteit is uitmuntend bezorger is correct en beleefd, jullie hebben een klant erbij. Dit meen ik echt. Er is geen tweede in ALMERE
13 jun 2024 om 21:10 Super snel bezorgd, goed warm, lekker en goede porties. Bestellen zeker nog een keer.